Snart är vi i USA

Vi är just nu 2 mil från Arlanda, vi har åkt bil i 4 timmar, så det ska bli jätteskönt att få gå ut ur bilen! Vi kommer antagligen ha wi-fi på planet i Europa, så kanske kan blogga då eller nåt, haha



1 februari

Idag så ska jag inte göra något speciellt! Jag ska duscha, överföra mina bilder till min nya telfeon, sen ska jag antagligen spela med Agnes. Jag ÄLSKAR min nya telefon, det är så stor skillnad, den är så mycket snabbare, smidigare och ljusetär helt annorlunda.

Jag prenumererar på glossybox, och den brukar komma runt den 25:te, men den har fortfarande inte kommit än???!?

Jag kan fortfarande inte sluta tänka på att jag ska till USA på torsdag, det är helt sjukt hur mycket jag längtar. Jag är faktiskt inte en sån person som brukar längta efter resor, men denna resa kommer bli så speciell. 

Här där jag bor har det snäat kostant i tre dygn, det är så ljust ute att man får ont i ögonen av att titta ut..


Kram <3




Födelsedagspresenter

Denna födelsedag har varit jättebra, även fast mamma hade beställt fel tårta... Jag fick en såååå oväntad present utav mamma & pappa.
Kan du gissa??? JAG FICK EN IPHONE 6

Jag är så nöjd över den, och den är så j*kla stor, den får inte plats i handen.. Nu ska vi bara få över bilderna och sen är den väl färdig eller vad man nu säger! Jag fick ju somsagt en sminkspegel oxå, sedan fick jag även dollar, som jag hade önskat mig. Perfekta presenter om jag får säga det själv!  Kram <3



Min födelsedag

Idag är det alltså min födelsedag, och det känns jätte bra att äntligen bli 13 år! Imorse fick jag en sminkspegel av mamma, för min andra hade spruckit. Så den blev jag jätte glad över! 
I torsdags var jag hos min farrmor och fick födelsedags + julklappspengar. Så när jag och mamma hade vaknat så åkte vi till stan, vi skulle hämta ut min tårta och byta ett par ridhandskar.
Men sedan så skulle jag köpa ett tangentbord till min ipad mini, för de pengarna jag hade fått av farmor. Det blev ett svart enkelt ''skal-tangentbord'', och jag är faktiskt jätte nöjd! Det enda jag önskat mig är dollar, vi åker till USA på torsdag, och jag är sååå taggad!! 
Pappa kommer hem ikväll och då får jag öppna mina resenter, äta tårta, och tacos! 





Förlåt för sämst uppdatering

Denna veckan har varit psykiskt kaos, och har in haft någon energi, men nu kommer det inlägg som vanligt igen!
Jag fyller år imorgon, och sen åker vi till USA på torsdag! Kram ♥



Min vardagliga sminkrutin



Jag tänkte alltså visa vad jag använder för smink till vardags, men somsagt, använder kanske inte eyeliner varje dag, men detta är det jag oftast använder.

1. Jag börjar med en primer för att matta ner huden och för att lägga en bas för min foundation. Just denna gör ett såå bra jobb. Ansiktet blir matt och foundationen glider på som smör, lol. Den är från KICKS och kostar 159 kr. Den heter Mattifying Primer.

2. Sen lägger jag en foundation för att jämna ut min hudton. Denna är väldigt naturlig, och lätt, och det gillar jag. Denna är från Maybelline och kostar runt 119 kr. Den heter FITme tror jag...

3. Sen lägger jag min favorit concealer under ögonen för att ljusa upp och dölja min mörka cirklar. Denna kommer från MAC och kostar 180 kr, och den heter prolongwear concealer.

4. Sen sätter jag min foundation och concealer med mitt favoritpuder. Detta puder jämnar ut allt, utan att det syns. Alltså den lämnar inget ''pudrigt'' spår efter sig, vilket jag gillar väldigt mycket. Detta kommer från bareMinerals och den vet jag inte vad den kostar.. Den heter iallafall Touch up veil.

5. Sedan fyller jag i mina ögonbryn med min ögonbrynspenna, denna är från Anastasia och kostar 235 KICKS. Denna heter Perfect brow pencil och är i färgen Caramel.

6. Sen sveper jag på mitt favorit rouge som kommer från So Susan. Ett jäättefint och drygt rouge so håller hela dagen och som ger världens finaste glow. Denna fick jag i en glossybox...

7. Sen använder jag mitt kära bronzer för att lägga både countor och för att värma upp ansiktet. Denna kommer från MODELco och är i färgen shimmer. Fick den i en glossybox.

8. Nu lägger jag en eyeliner, alltid för att markera in fransar, jag kan inte göra vingar vilket suger :/
Denna har jag stulit från mamma, men den kommer från Luminelle (?) och den är så bra. Den sköljs bort med bara vatten huuuur enkelt som helst!! 

9. Nu lägger jag min favorit mascara från Benefit, den heter They're real. Denna har jag oxå fått i en glossybox och den är jätte bra!!

Kram ♥



Recension - MAC pro longwear concealer



Detta, är helt klart den bästa concealern för mörka ringar under ögonen. Just denna har jag köpt på MAC i stockholm för ett år sedan, och den kostade 180-185 kr. 

Formulan är inte jätte krämig, den är rätt torr, vilket kan vara ett problem för de med torra ''under-ögon-partier''.
Det tog ett tag för mig att vänja mig vid den, och tog några månader innan jag fattade hur bra den var.
Den är dessutom extremt dryg, har haft den i över ett år och den är inte slut än, därför är priset rätt okej. 

Produktens -
den har pump, vilket är helt ok. MEN det kommer ut mängder när man försiktigt bara trycker, vilket gör att man måste skölja bort en stor del av produkten... sen blir korken & pumpen extremt skitiga och kladdiga...
* den har ibland lite föör torr formula för mig, och då ser det bara torrt ut.
 
* spiller du denna på något klädesplagg så är den oöjlig att få bort... hehe... kan ha råkat fått en sådan fläck på min nya odd molly tröja :-) 

Produktens +

* hållbarheten är sjuk. den sitter heeeela dagen, tror tillochmed att den är vattenfast.
* den har hög täckning,vilket passar mig, för jag har verkligen mörka ringar under mina ögon.
*  eftersom den är så dryg, så håller den sååå länge.
 

Något som verkligen suger, är att MAC inte finns här i Örebro, därför är den rätt svår att få tag på (om man inte beställer från nätet), men jag kommer köpa en ny när vi åker till Florida! 

Kram ♥





Startar upp på nytt

Idag har jag beslutat att starta upp på nytt för att jag har fått tillbaka mitt blogg-sug.
Bloggen numera kommer inte handla lika mycket om min vardag, nu ska de sättas upp scheman för olika ämnen, för att göra så varierade inlägg som går! Bloggen kommer inte bli lika personlig, just för att det inte är intressant.

För att starta upp bloggen på bästa sätt så väljer jag att skriva 10 sanningar om mig själv:

1. Jag får ingen månadspeng, veckopeng, eller liknande.
2. Jag är extremt känslosam, och blir jätte lätt avundsjuk.
3. Jag har ridit i snart 10 år.
4. Jag har 3 katter.
5. Jag ska till Florida den 5 februari (!!!).
6. Jag går på en engelsk skola.
7. Jag hatar mitt naturliga hår + hårfärg.
8. Mitt hår är färgat.
9. Min dröm är att ha en macbook, lol töntig jag vet.
10. Jag är inte en frukost-person.

Kram ♥



Hej, jag heter Annie och är snart 13 år! På den här bloggen får du läsa om skönhet & mode, och även om hästar!
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.